quote lilahMuziekvideo's

 

Lilah - the Dark Side

De relatie tussen Lilah en Wesley is een gecompliceerde waarbij ze alletwee geconfronteerd worden met hun eigen zwakke kant en verleid worden door de kant van de tegenstrever. De video is gemaakt door darkangel66.


.wmv file van 3,5 Mb

 

 
 

Wesley - running blind

Een muziekvideo over de ontwikkeling van wesley in de laatste seizoenen van angel. Onze stuntelige watcher is niet gelukkiger, maar wel veel vaardiger. De video is gemaakt door wolfling


.wmv file van 8.4 Mb

 

 

 
 

Slash

Speciaal voor Andrea nog een slash videootje... let wel op het verschil tussen jonge wesley en ervaren wesley - hoe meer man, hoe beter zijn ogen en hoe meer driedagenbaard...
De video is gemaakt door cassie


.wmv file van bijna 15 Mb
 
 
Bescherm de baby

Speciaal voor Mari dit keer een scene uit S3. Let wel: Angel wordt steeds vreemder en het lijkt erop alsof Angelus de innerlijke strijd nu toch gaat winnen (later komen we te weten dat dit is omdat Angel bloed van connor toegediend krijgt zonder dat hij het weet). Daarbij komt de profetie dat de vader de zoon zal vermoorden -- en het gedrag van Angel lijkt dat steeds meer te bevestigen.

Dit is een nachtmerrie die Wesley heeft, als hij overwerkt in slaap valt omdat hij probeert andere verklaringen voor de profetie te vinden.

 


wmv file van 0,8 Mb, het is maar een halve minuut film.