NKSF

0

In de leukste nieuwsgroep van Nederland (nksf aka nl.kunst.sf+fantasy). hebben we een paar jaar een spel gedaan, gebaseerd op een populair tv-programma: survivors. De organisatoren zetten een aantal van de bekendste figuren uit onze favoriete sf & fantasy series op een spannende locatie waar ze steeds meer avonturen beleefden. Iedere week werd er in de nieuwsgroep gestemd welke deelnemer niet meer mee mocht doen.
Al snel begonnen mensen te lobbyen voor hun favoriete personage met daarbij behorende acties en uiteindelijk bouwden we zelfs fanpages voor degene die we dat jaar ondersteunden.

Ik heb in totaal 3 fansites gebouwd voor ‘survivor’. Dat was vroeg in de 21e eeuw dus ze zijn niet zo heel modern en om hier weer terug te komen moet je de ‘terug’ knop van je browser gebruiken. Maar in die tijd heb ik er veel werk aan besteed, dus dat mag best bewaard blijven voor het nageslacht 🙂

  1. fanpage captain Malcolm Reynolds voor nksf survivor 2004
  2. fanpage Captain Jack voor nksf survivor 2006
  3. fanpage Wesley voor nksf survivor 2006

In het jaar dat er geen survivor was (2005) ben ik samen met een paar anderen uit de nieuwsgroep naar een conventie geweest – voor mij de eerste keer. Het verslag daarvan kun je hier lezen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2004-2024 marbelous All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.