3

Gelukkig nieuwjaar

Posted by marbel on Wednesday 7/1/2009 in evil communications corrupt good manners, Persoonlijk |

Eigenlijk mag het niet meer. Sommige mensen zeggen dat je toch Driekoningen de beste wensen mag blijven geven, anderen zeggen dat het is totdat de koningin haar traditionele nieuwjaarsreceptie heeft gegeven, maar aangezien dat dit jaar alletwee op 6 januari was kan ik alleen maar concluderen dat ik te laat ben.

Nu is een van mijn (weinige) goede voornemens om wat meer te kijken naar wat ik echt wil en echt nodig heb dit jaar, in plaats van gedachteloos de conventies of mijn eigen gemak navolgen. Dus dan is een te late post eigenlijk wel toepasselijk.

Mijn andere goede voornemen is om meer te doen en minder te gaan stapelen/uitstellen. Als ik veel blog gaat het moeiteloos, maar als ik niet blog kom ik altijd wel dingen tegen die ik wil zeggen en voor ik het weet is er zo’n berg dingen waar ik wat over wil schrijven dat ik amechtig naar de berg opkijk en maar weer even wat anders ga doen – om na een tijd alle dingen waar ik iets over wilde schrijven weer weg te klikken want dat is niet meer actueel. Waar ik me dan vervolgens wel weer schuldig over voel, naar mezelf dan, want eigenlijk had ik me voorgenomen om daar iets mee te gaan doen.

Traditioneel hebben we op 1 januari gestrandwandeld om frisse lucht te happen en alle spinnenwebben uit het hoofd te laten waaien. Ik begin dus met een schone lei en ga kijken of ik de berg in bedwang kan houden dit jaar.

januaristrand1

 

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2004-2022 marbelous All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.