0

Drukdrukdruk

Posted by marbel on Saturday 7/6/2008 in Algemeen, Nederland, Persoonlijk |

Afgelopen week hebben we de avondvierdaagse gelopen hier in Haarlem. De jongste twee deden de 5 km, de oudste deed de 10 km en echtgenoot en ik wisselden iedere avond welke afstand we begeleidden. De 10 loopt lekkerder dan de 5 omdat je lekkerder door kunt stappen en in mooiere omgevingen kunt gaan lopen (lekker de prachtige duingebieden in). Ook heb je naar de grotere kinderen geen omkijken meer terwijl de jongste nog wel een beetje moet worden aangespoord.

Het weer was echter prachtig, zelfs op de regenachtige dagen brak de zon aan het eind van de middag door en gisteren op de finaledag was het heerlijk zonnig weer. Na een welverdiend drankje (binnen, want alle terrasssen waren vol en met vijf mensen wring je je er moeilijk tussen) hebben we allemaal uitermate goed geslapen.

img_5086_1_3_1.JPG

Morgen wordt prachtig weer en dan hebben we met vrienden in het zwembad afgesproken, vanmorgen moest de jongste naar scouting en moesten er dringend boodschappen worden gedaan, vanmiddag willen we Haarlem in omdat de Stripdagen er zijn. Voorlopig blijft het dus druk 😉

stripdagenweekend.png

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2004-2024 marbelous All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.