3

Boos op Bol

Posted by marbel on Sunday 23/3/2008 in Algemeen |

Vandaag in wanhoop verstuurd:

Zijn jullie nu zo dom, kunnen jullie zo slecht lezen of worden jullie verplicht om standaard teksten te gebruiken? Dit is het vierde mailtje dat ik moet sturen nadat ik jullie uit service overwegingen ergens op wilde wijzen.

Ik kan prima bestellen met Opera. Doe dat ook regelmatig. Bestel zelfs tweedehands boeken bij jullie. Maar als ik een review of een klantenbeoordeling moet geven moet ik soms via sterren aangeven hoe goed/slecht ik iets beoordeel. Dat is het enige onderdeel dat niet werkt. En als ik het niet invul wordt de review of beoordeling niet geaccepteerd.

Kortom: ik kan geen reviews of beoordelingen geven bij jullie. Dat maakt mij niet uit eerlijk gezegd, over het algemeen is dat een moeite voor mij die in JULLIE belang is. Daarom verloten jullie ook geldprijzen onder mensen die ze schrijven.

Ik heb nu een review geschreven die niet is geaccepteerd en vandaag werd me alweer verzocht om een beoordeling te geven aan de verkoper van een tweedehands boek dat ik besteld heb via jullie. De verkoper heeft het prima gedaan en dat wilde ik graag aangeven, aangezien ik als koper ook liever koop van mensen met een gunstige beoordeling. Maar mijn feedback wordt niet geaccepteerd omdat ik in het formulier stomme sterren aan moet klikken die ik in Opera niet kan zien (en ja, de rest werkt altijd prima).

Ik ga dus gewoon door met GEEN reviews schrijven en GEEN beoordelingen schrijven. Dat scheelt mij tijd maar maakt JULLIE systeem minder goed. En als jullie mij blijven vragen om feedback, reviews of beoordelingen raak ik zo geïrriteerd dat ik zal proberen om eerst bij de concurrentie te bestellen. Eerlijk gezegd ben ik nu al behoorlijk geïrriteerd door de knullige manier waarom jullie mijn mailtjes lezen en behandelen. Nu ja, lezen is blijkbaar al te hoog geschoten, de manier waarop jullie mijn mailadres uit mijn mail weten te plukken en op een ‘random’ antwoord knop lijken te klikken.

 

3 Comments

 • Matthijs says:

  Gaat het weer een beetje?
  🙂

 • marbel says:

  Ik HAAT die standaard stomme antwoorden en de vragen om meer informatie waarin ze precies datgene willen weten wat je in je eerste mailtje al hebt gezet. Wat is het nut van een dergelijke klachtenafhandeling als ze verdorie de klachten niet eens lezen? Grmmbl.

  Nee, het gaat nog niet echt 😉

 • Nella says:

  LOL

  Heel herkenbaar 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © 2004-2022 marbelous All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.