4

Charmed

Posted by marbel on Saturday 1/3/2008 in tv-shows |

Eindelijk charmed eens afgekeken, tussendoor op de computer. Op tv kwam ik er nooit aantoe om er tijd voor vrij te maken een eerlijk gezegd is het ook vooral geschikt als tussendoortje in de pauzes. Als je je over de inconsistenties en plotgaten heen kunt zetten en dezelfde lage verwachtingen hebt als ik, is het best aangenaam om naar te kijken. Veel mooie mensen en warempel ook een paar leuke heren en amusante verhaallijntjes tussendoor. Wel veel voorspelbaarheid, veel herhalingen, geen geweldige acteerprestaties en een overdaad aan ‘opnieuw beginnen’ en ‘opstaan uit de dood’ door zowel de goede als de slechte personages, wat op den duur toch steeds meer gaat irriteren.

Het laatste (8e) seizoen is echter absolute bagger. De eerste seizoenen zijn amusante onzin maar het laatste is echt slecht. Ongeloofwaardig, gehaast, rare sprongen, nog slechtere acteerprestaties, nog onlogischer aanname’s en sprongen… brrrrr.

Het kijken heeft wel ÊÊn grappige bijwerking; je krijgt acuut de neiging om meer met je haar te doen. Meer kapsels, meer uitproberen, meer veranderen. Jammer dat ik zo’n klungel ben op dat gebied, veel verder dan een haarband en een staart kom ik niet.

 

4 Comments

 • xippie says:

  Moet ik ook nog eens helemaal kijken, ben nu bezig met Blake’s 7 😉

 • marbel says:

  Ik weet niet of je de nieuwsgroep nksf leest, maar we zijn momenteel bij S3 episode 3 van Blakes 7. Een gezamenlijke herkijk met daarna even babbelen over de aflevering.

 • xippie says:

  Ik kijk gelijk door, ben nu bij S4E10 en de laatste 3 kijk ik iig vandaag nog af.
  Wel een super serie, had er vroeger dat het op TV was maar een paar gezien, maar dankzij i-net kan ik het nu helemaal zien 🙂

  Ik zal eens komen kijken bij nksf, mss wel leuk om er over na te praten.

  Staan er nog meer SF/Fantasie series op het programma?

 • marbel says:

  Lost, Torchwood en straks dr Who worden bespreken nadat ze uitgezonden zijn (in de VS *met spoilerspace*, in NL zonder), medium volgens mij ook en stargate atlantis maar dat volg ik niet. Een paar mensen zijn nu Buffy aan het herkijken vanaf S1, daar haak ik misschien nog bij in later. Sommige mensen kijken samen anime series… altijd wat aan het bespreken dus 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2004-2024 marbelous All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.