King Kong (2004)

Posted by marbel on Friday 26/5/2006 in film |

De film viel me eerlijk gezegd reuze mee. Ik had lage verwachtingen na alle kritieken, maar hij is heel leuk kijkbaar. Wij keken met onze zoontjes omdat ik dacht dat de film voor boven de 6 was, maar hij blijkt voor boven de 12 te zijn. Er is eigenlijk maar één stukje waar dat duidelijk uit blijkt, dus dat viel mee.

De gevechten met de dinosaurussen werden met wild enthousiasme ontvangen. “Oh, dat is wel level 2 of level 3 vechten” was het letterlijke commentaar.

Later in de film komt er een stukje met insecten. Nu vind ik insecten al griezelig als ze klein zijn, maar grote kruipers en glibbers zijn nog een stukje enger. Dit stuk wilden ze dus even niet zien en dat leek ons ook verstandiger. “level 5000 of zo” was het antwoord op hoe erg ze het inschatten…

Aan het eind van de film zat mijn 7 jarige oudste hard te huilen en verklaarde hij dat het een stomme rotfilm was omdat iedereen en vooral de goederik doodging. Het heeft hem wel over een paar dingen aan het denken gezet, dus persoonlijk zie ik dat huilen wel als goed teken. Het hoeven niet altijd onoverwinnelijke superhelden te zijn in de film.

Geen nachtmerries bij de jochies trouwens.

 

Copyright © 2004-2022 marbelous All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.